Frontend werkzaamheden

WEBSHOP.DEGEETERENMUNSTERMAN.nl

WEBSHOP.DEGEETERENMUNSTERMAN.nl

Front end werkzaamheden webshop degeeterenmunsterman.nl

 

Project

Voor De Geeter & Munsterman Orthopedagogen heb ik mee mogen werken aan hun nieuwe webshop. Bij de Geeter & Munsterman richten ze zich op advies, coaching en scholing van personen die betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning voor mensen met ernstige verstandelijke of meervoudige beperkingen.

Daarnaast heeft de Geeter & Munsterman een LACCS-programma ontwikkeld en een contact-coaching methode genaamd Vijf olifanten. In de webshop worden ondersteunende materialen verkocht voor hun LACCS-programma en de methode Vijf olifanten.

Samen met Marco Jansen ben ik aan het werk gegaan om om de bestaande webshop te vervangen met een nieuwe. Marco heeft de backend voor zijn rekening genomen door met behulp van Ruby on Rails een nieuwe opzet voor de webwinkel neer te zetten.

Ik ben met name bezig geweest met het vormgeven van de frontend van de nieuwe webshop. We hebben gekozen voor een rustige uitstraling die dichtbij de bestaande website moest blijven. Qua kleurgebruik en lettertype heb ik weinig wijzigingen doorgevoerd om zo het beste bij de bestaande website aan te kunnen sluiten.

Door meer gebruik te maken van afbeeldingen hebben we geprobeerd de verschillende artikelen beter uit te lichten voor de bezoeker. Daarnaast hebben we het koop-proces versimpeld waardoor klanten op een snellere manier hun aankopen kunnen doen.

Belangrijk voor de webshop is dat deze op verschillende devices correct en overzichtelijk getoond kan worden. Met behulp van Bootstrap hebben we de webshop responsive gemaakt om aan deze eisen te kunnen voldoen.

Voor dit project heb ik gewerkt met:
* Ruby on Rails Framework
* SASS en HTML5
* Trello als projectplanner
* Affinity Designer, voor het bewerken van de afbeeldingen
* Komodo Edit, mijn vertrouwde code editor

 

<< Portfolio

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?

Ik kom graag met je in contact!

Heb je een interessant project waarin ik wellicht waarde kan toevoegen?

Neem gerust contact op via:

E-mail

Top